CEPAT BACA taksukekau.blogspot.com !

Tuesday, January 31, 2012

2012

Hai ASSALAMUALAIKUM semua! <3
So now dah sampai at the end of January 2012, but aku baru nak update blog yg tak FAMOS AMOS langsung ni :P
update, tapi ta tau nak habaq ape.
HAHHA^^
hari ni kita cakap tentang family lah. OK ta? Sebab setiap mase asyik boyfren tuh nih. Tak bosan ke weh?
Kau tak bosan takpe, aku bosan. BHAHAH.

Oke, kita bukan nak cakap my bapak name is. . my mak name is. . tak tak. Just talk something that we love about our family :D
i do love,like my family. sebab kami ade mc2 races. haha.
TENGOK NI!!!!!!!!!!!


dari kiri : akmal, fatihah(abang aku), ameer, kevin zamir, aku dan raihan.

ni gambr zaman purba dulu.
sekarang byk dah pergi jaoh2. aku je terperuk kat Msia sini :(
Well, Kak Raihan aku ni dah pergi London buat finance kot.ke accounting. Lebih kuang lahh, BHAHA^^  *nampak sgt tak amek tau :P

WOW! This is LONDON!




Alah, aku kasi cket2 jelah gambar. Nanti aku dengki sebab aku tak dapat pergi . HAHAH^^

Well, tengok dye ni berjaya, memang motivate aku untuk belajar. Thx, Kak Raihan :D
Penatlah nak taip lagi. Hm.
OK OK, How about keluarga belah sane? EHEM EHEM. Lah buat tak tau pulak.
*Eceh! tadi kate bosan cite pasal boyprennn. :P

Takde pelah aku nak cakap. kau ni tuduh2 je. Aku bukan nak cakap pasal boyprennn aku. CUME...nak cakap, 
mereka juga keluarga aku.

SHH, gmbar ni aku curi kat along punye album :P
along yg tuhaa, sebelah cik nazrin saya yg pakai specs yg cumel cket tu.comel CKET LAH. :P
oke, aku nak end cerita ni.nanti kantoi dgn along, FUH! NO NO NO NO :P
 DAH, fullstop.HAHHA^^