CEPAT BACA taksukekau.blogspot.com !

Thursday, December 15, 2011

Tutti Fruiti

Aku tak tau nak cita pe. Jadi aku cita pasal ni lah.
20 September 2011. 
Our 1st anniversary. 
MALANG PUNYA MALANG! Time tu aku trial SPM.
Bayangkanlah esoknya Paper Chemistry. HAHAH. Ala lepaklah. Nasib baik Chemistry. Kalau Bio? Tertonggeng tonggenglah aku jawab nanti :P
Aku date . .ehem hem. . bukanlah date pun. makan makan je lah. Tak mainlah date date ni. Terlalu sweet :P.
Kitorg makan kat tutti fruiti je.
TARAAA!
Ni dia saat-saat . . HEHE. tak de makne nak romantik. janji dapat mkn org belanja :P ^^ 












HAHA. kan dah ckp. Tak macam date kan. Pegang tgn ape ntah sume bagai tuh tak penting. Mane boleh! NOOOOOOOOOOOOOOOOO! PROHIBITED OK! HAHA^^ lepas tu, kitorang balik. Balik pun awal. Berape minit je. Blik teros aja study. DAN. . ALHAMDULILLAH. Chemistry aku 80%. Terok. Tapi sesuailah dengan aku yang study last minit. 
So ape yang penting kat sini, untuk adik2 yang nak SPM, balak balak juga. Study paling penting ye? Tak boleh buad maacam akak ni. HAHA^^ kene pentingkan exam dulu :)
Siapa yang berusaha, insyaallah, Dia asti akan tolong korang sume . 
SLM . BAI! ^^

Kesian

Ceritanye bermula dengan karya ADIK KEMBAR SAYA ni :)

TARAAA!


Comel kan? Aku tak pandai buat mcm ni. Haahaa. yang aku tau tulis report experiment makmal :P *BAJET!
Tak de lah. ni cite boyfren dye ckp jiwang kat gurl dye. tapi bile hujan tak bagi payung pulak :'(
Jadi nasihat kepada kaum hawa, carilah pasangan yang baek2 oke. HAHA, mestilahh dalam byk2 lelaki ada jugak yang baek :) Jagan risau oke :) *mcm nazrin saya :O HAHA
*Aku ni tak suke ckp, tapi bajet nak buad blog :O 
OKE BAI! ^^

Saturday, December 3, 2011

SPM sudah berakhir!

Hai assalamualaikum semua. 
*tuh tuh, aku amek BAHASA MELAYU, BAHASA INGGERIS, MATHEMATICS, SEJARAH, PENDIDIKAN ISKAM, ADDITIONAL MATHEMATICS, CHEMISTRY, PHYSICS, BILOLOGY 
 HMMM, SPM dah habes rabu hari tuh. 29 November 2011. Penat juga lah nak menjawab Biology. yang tak di sangka . . . soalan paper 3 nya SEBIJIK DGN SELANGOR PUNYA TRIAL SPM 2011! 
Oke, alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar :) Cuma Physics agak susah sikit. Tapi boleh lah. Tapi tapi,  kalau aku dapat mcm 
GINI LAGI! 
Aku tahu aku  dah hampakan semua orang :( Maafkan saya cikgu, mak & abah.
Insyaallah tak. Aku berserah padaNYA ^^