CEPAT BACA taksukekau.blogspot.com !

Thursday, December 15, 2011

Tutti Fruiti

Aku tak tau nak cita pe. Jadi aku cita pasal ni lah.
20 September 2011. 
Our 1st anniversary. 
MALANG PUNYA MALANG! Time tu aku trial SPM.
Bayangkanlah esoknya Paper Chemistry. HAHAH. Ala lepaklah. Nasib baik Chemistry. Kalau Bio? Tertonggeng tonggenglah aku jawab nanti :P
Aku date . .ehem hem. . bukanlah date pun. makan makan je lah. Tak mainlah date date ni. Terlalu sweet :P.
Kitorg makan kat tutti fruiti je.
TARAAA!
Ni dia saat-saat . . HEHE. tak de makne nak romantik. janji dapat mkn org belanja :P ^^ 












HAHA. kan dah ckp. Tak macam date kan. Pegang tgn ape ntah sume bagai tuh tak penting. Mane boleh! NOOOOOOOOOOOOOOOOO! PROHIBITED OK! HAHA^^ lepas tu, kitorang balik. Balik pun awal. Berape minit je. Blik teros aja study. DAN. . ALHAMDULILLAH. Chemistry aku 80%. Terok. Tapi sesuailah dengan aku yang study last minit. 
So ape yang penting kat sini, untuk adik2 yang nak SPM, balak balak juga. Study paling penting ye? Tak boleh buad maacam akak ni. HAHA^^ kene pentingkan exam dulu :)
Siapa yang berusaha, insyaallah, Dia asti akan tolong korang sume . 
SLM . BAI! ^^