CEPAT BACA taksukekau.blogspot.com !

Monday, November 21, 2011

saya admire mereka!

Mereka. Aku admire mereka. Adik dan abang. Dua-dua aku admire. Kenapa ek? yang si abang ni aku admire sebab shot dia mmg lawa tahap habeh lah. nak juga OUHHH jadi mcm dia. BHAHA^^ taklah photography bukan minat aku, tapi aku rase tak salah minat art work dia kan ? :) Yang adik dia pulak aku admire sbb dia chantek . *tu je :/ . BHAHA. tak. dia chantek in everything! eheh~ *tak kenal nak bising plak. Lagipun, semua stuff dia jual, memang menarik. they are all about health and beauty. EHEH! *sebok dok puji org. asal tak bukak kedai sendiri IJ? "  BHAHA!
Dialah. . . taraaaaaaaa!
IRINE NADIA MARCELLO
ni haa. .blog dia. OFFICIAL OK!



Well. bukan tu aje, dia gak ade sweet house! kalau korang nak cantek muke mcm kakak irine kite ni, search sini! A.D.O. oke ! *ADE DUET ORDER. HAHA^^




Actually aku peminat darijauh je. *tapi bising lebeh!. BHAHA. dah lame nak talk dgn dia. tapi malulah pulak. Tapi tapi one day, aku nampak dia buad status kat http://www.facebook.com/irinenadiablogspot. Aku pun dgn gediknya tegur. HAHA^^



Haha. tengoklah yang merah-merah tu. Sebenarnya tak tau nak tanye ape. Dah tuh g tanye yang tak de kaitan pulak. HAHA.

NAH! ni cerita laen pulak. pasal abang dia. Dialah. . JENG JENG JENG!

AIZUL MARCELLO

ni haa! website dia. korang tengok-tengok lah. mmg t korg akan rase. . . . "nanti wedding aku, aku nak dye snap lah!" BHAHA. aku je yang rase. ^^


Hai. .berianye cik IJ kitew ni. PAPE LAH! yang penting i love his art works :) dan dan. . sekali lagi, aku dgn gediknye g post wall http://www.facebook.com/eyeStudioPhoto


serius sengal! aku like pic dia. n dia rep ni! HAHA.

TERIMA KASIH KAK IRINE NADIA MARCELLO N ABG AIZUL MARCELLO!

k bai!